ATM-Teollisuusputkistot Oy:n toiminta-ajatuksena on mahdollistaa prosessiteollisuuden tehokas ja häiriötön toiminta.

Toiminta-ajatusta toteutetaan valmistamalla PED:in alaisia hitsaustöitä, prosessiputkistoja sekä erilaisia teräsrakenteita ja suorittamalla niiden asennuksia prosessi-, elintarvike- ja energiatekniikan yrityksille. Teemme mittatilaustöinä myös erilaisia kumialan tuotteita ja palkeita, sekä kuljetinmattoja. Toimitamme myös kaikki hydrauliosat, hydrauliletkut, hydrauliliittimet, jne. Tarvittaessa tarjoamme metallialan  henkilöstöä yritysten tarpeisiin.

shutterstock_67233952

Materiaalit joita erilaisissa projekteissa käytämme ovat kuumaluja-, ruostumattomat-, haponkestävät teräkset ja alumiini. Toteutamme myös pienimuotoisia rautarakenne- ja sorvauspalveluita. Yritysten lisäksi palvelemme myös yksityishenkilöitä.

Laatu

hitsaus

Hitsaustoimintamme perustuu SFS-EN ISO 3834 standardin asettamiin laatuvaatimuksiin. Pyrimme kehittämään tuotantomenetelmiä ja käyttämään parasta mahdollista laitteistoa, jotta pystymme vastaamaan tiukentuviin laatuvaatimuksiin ja nopeisiin toimitusaikoihin.

Toimintamme kivijalkoja ovat jatkuva kouluttautuminen. Se takaa ammattitaidon, tehokkuuden ja työn suorittamisen turvallisesti. Työmme vastaa nykyaikaisia korkeita laatuvaatimuksia ja nopeita toimitusaikoja.