ATM-Kiinteistöhuolto on täysivaltainen kiinteistönhuoltoyhtiö. Tarjoamme ammattitaitoiset palvelut kiinteistöjen ylläpitoon, kosteusmittaukset sekä maansiirtopalvelut.

Kosteusmittaus

Kosteita tiloja on syytä tarkkailla halkeamien ja saumojen murtumien varalta. Jos epäilet että asunnossasi saattaa piillä kosteusvaurio, on syytä tehdä kosteusmittaus. Kosteusvaurio saataa aiheuttaa varsin mittavankin remontin. Ajoissa havaittu vaurio kuitenkin ennaltaehkäisee suurempien vaurioiden syntymistä, jolloin tarvittaviin korjaustoimenpiteisiin osataan ryhtyä riittävän ajoissa. Näin voidaan säästää remonttikustannuksissa suuriakin summia.

 

Korkeapainepesut

Korkeapainepesu on nopea, tehokas ja ympäristöä vähän kuluttava menetelmä monenlaiseen puhdistukseen. Korkeapainepesurilla voidaan puhdistaa mm. erilaisia ulkopintoja kuten seiniä tai poistaa maali- tai vahapinnoitteita. Menetelmä sopii myös esim. veneiden ja raskaskaluston puhdistukseen. Käytettävä paine voidaan säätää 30 – 200 barin väliltä, aina kohteen mukaan.

 

Ulkopihojen hoito ja maansiirto

imulakasu

Käytössämme on imulakaisukone, joka soveltuu erinomaisesti esim. teollisuusalueiden, pysäköintilaitosten ja erilaisten  kiinteistökohteiden siivoukseen ja puhtaanapitoon. Imulakaisukone vangitsee lian ja pölyn hyvin tehokkaasti.

Talvisin suoritamme talviaurauksia, putkistojen sulatuksia höyryllä sekä hiekoitusta.

Kalustostamme löytyy mm. Lännen M12 kaivinkone, traktoreita sekä JCB Robot jotka mahdollistavat myös maansiirtopalveluiden toteuttamisen. JCB Robot 185 lisälaitteina mm. siipilumikauha stark, keräävä harja, sorakauha, lumilevy ym.